海外インターンシップ、海外インターンコミュニティはタイガーモブ

TOP/タイモブインフォ/【2名限定/宿泊費・食費・交通費・保険代不要!】ASEAN+JAPAN CAMP in Thailand

【2名限定/宿泊費・食費・交通費・保険代不要!】ASEAN+JAPAN CAMP in Thailand

/

Pladao Group (Global Youth Network)主催の“Pladao Fill Up Your Life Camp #8”。今回は2名限定で日本人メンバーを募集します。 必要なのは飛行機代のみ。宿泊費・食費・交通費・保険代は全て奨学金が出ます。

  • タイ
  • イベント情報

【2名限定/宿泊費・食費・交通費・保険代不要!】ASEAN+JAPAN CAMP in Thailand

Full Scholarship for ASEAN& Japanese students!! 

直前の告知となりますが、タイより素敵な機会が届きましたので下記に記載します。

・Pladao Group (Global Youth Network)主催、4月26日〜4月30日タイリゾートでタイ学生との交流キャンプを実施します。

・16〜24歳対象

・宿泊費・食費・交通費・保険代全て運営側負担

・日本人枠2名分のみ募集

タイキャンプ

 

●Objectives(目的)

1. To enroll young leaders to be global citizens by accepting culture diversity and different point of views.

2. To create young leaders to have effective thinking abilities and life skills.

3. To create young leaders with volunteer spirit provided with knowledge in creating change for society.

 

●Activities(活動内容)

1. Youth development camp

2. After camp activities

3. Creating young leaders that continue our vision by organizing further camp and activities.

 

●Expected outcome(得られること)

1. Participants have the global citizen mindset of accepting cultural diversity and different

point of views

2. Participants have effective thinking skills and life skills

3. Creation of young leaders with volunteer spirit provided with knowledge in creating change for society.

 

●Requirements for registration(参加要件)

1. Age between 16-24 year old

2. Able to communicate in English

3. Able to participate fully in the activities given.

4. Parental Guidance

 

Date and location(場所・日程)

During 26-30 April 2017 at Phe-samed Villa resort, Rayong province

 

●Pladao Group (Global Youth Network)とは?

”より良い未来の希望である若い世代のネットワークを拡大させ、強化する”というビジョンをもとに、14歳以上の青少年育成プロジェクトを創り、20,000人もの若者が登録しているグローバルユースネットワークです。

過去には「JICA(国際協力機構)」支援のもと、“ASEAN Youth Engagement on Sustainable Development Workshop 2016”(2016年3月開催)を行い、ASEANの中での国際状況の変化に伴うヤングリーダーのネットワークを構築しました。また、Crown Property Bureau, 、SCG Foundation and SCB Foundation支援のもと、過去7回“Pladao Fill Up Your Life”を開催しています。

受賞:the National Award for outstanding youth group in 2012.

 

Tentative Agenda “Pladao Fill Up Your Life Camp #8”(スケジュール)

 サメット

Day 1

08.00-09.00 Arrival at Siam Commercial Bank (Head office)

09.00-9.30 Opening speech

09.30-10.30 Youth power for change

10.30-11.30 Thai bank exhibition

11.30- 12.30 Lunch

12.30 – 14.00 Sufficiency is possible for urban living and new generations

14.00 – 17.00 Commute to Phe-samed Villa resort , Rayong

17.00-18.00 Arrive at accommodation and free time ( 60 min )

18.00-19.00 Dinner ( 60 min )

19.00-20.00 Leadership in taking action for society ( 60 min )

20.00-20.30 Oasis group presentation ( 30 นาที )

20.30-21.30 Group discussion

21.30-22.00 Reflection of lessons learned for the day and group

22.00 Bedtime

 

Day 2

06.00-06.30 Wake up ( 30 min )

06.30-07.00 Morning Exercise ( 30 min )

07.00-08.00 Free time ( 60 min )

08.00-09.00 Breakfast ( 60 min )

09.00-10.00 Stock Exchange Game ( 60 min )

10.00-10.15 Snack time ( 15 min)

10.15-12.00 Balcony Time ( 1 hr 45 min )

12.00-13.00 Lunch ( 60 min )

13.00-15.30 Communication in action ( 2 hr 30 min )

15.30-15.45 Snack time ( 15 min )

15.45-16.30 Exchanging ideas for strength ( 1hr 55 min )

17.00-18.00 Free time ( 60 min )

18.00-19.00 Dinner ( 60 min )

19.00-20.00 Doing projects for youth ( 60 min )

20.00-20.30 Group presentation ( 30 min )

20.30-21.30 Gaining Cooperation ( 60 min )

21.30-22.00 Reflection of lessons learned for the day and group meeting

22.00 Bedtime

Tentative Agenda “Pladao Fill Up Your Life Camp #8”

Pladao Group (Global Youth Network)

Between 26-30 April 2017

 

Day 3

06.00-06.30 Wake up ( 30 min )

06.30-07.00 Morning Exercise ( 30 min )

07.00-08.00 Free time ( 60 min )

08.00-09.00 Breakfast ( 60 min )

09.00-10.00 The magic of thinking big ( 60 min )

10.00-10.15 Snack time ( 15 min)

10.15-11.30 Social Media in action ( 75 min )

11.30-12.00 Social Media in action ( 30 min )

12.00-13.00 Lunch ( 60 min )

13.00-15.30 Group Discussion on sufficiency ( 150 min )

15.30-15.45 Snack time ( 15 min)

15.45-16.30 Exchanging knowledge ( 115 min )

17.00-18.00 Free time ( 60 min )

18.00-19.00 Dinner ( 60 min )

19.00-20.00 Situational Analysis ( 60 min )

20.00-20.30 Group Presentation ( 30 min )

20.30-21.30 Kapook Society ( 60 min )

21.30-22.00 Reflection of lessons learned for the day and group meeting

22.00 Bedtime

 

Day 4

06.00-06.30 Wake up ( 30 min )

06.30-07.00 Morning Exercise ( 30 min )

07.00-08.00 Free time ( 60 min )

08.00-09.00 Breakfast ( 60 min )

10.15-12.00 Balcony Time ( 1 hr 45 min )

10.00-10.15 Snack time ( 15 min)

10.15-12.00 Group Discussion ( 105 min )

12.00-13.00 Lunch ( 60 min )

13.00-15.30 Group Activity ( 150 min )

15.30-15.45 Snack time ( 15 min)

15.45-16.30 Group Activity ( 115 min )

17.00-18.00 Free Time ( 60 min )

18.00-19.00 Dinner ( 60 min )

Tentative Agenda “Pladao Fill Up Your Life Camp #8”

Pladao Group (Global Youth Network)

Between 26-30 April 2017

 

Day 4

19.00-20.30 Pladao way ( 90 น min )

20.30-21.30 Group discussion ( 60 min )

21.30-22.00 Reflection of lessons learned for the day and group meeting

22.00 Bedtime

 

Day 5

06.00-06.30 Wake up ( 30 min )

06.30-07.00 Morning Exercise ( 30 min )

07.00-08.00 Free time ( 60 min )

08.00-09.00 Breakfast ( 60 min )

09.00-10.00 Discussion ( 60 min )

10.00-10.15 Snack time ( 15 min)

10.15-11.30 How to write a proposal ( 75 min )

11.30-12.00 How to present a project ( 30 min )

12.00-13.00 Lunch ( 60 min )

13.00-15.30 Project Planning

15.30 Depart to Bangkok

 

●応募方法

下記エントリーフォームよりご応募ください。

応募者多数の場合は、抽選とさせて頂きます。

締め切り:4/21(金)23:59

 

タイモブからのメッセージ

充実した奨学金サポートのもと、タイ学生と4日間を共にするプログラムです。4月26日スタートで直前の募集となりますが、このチャンスですぐ!動けるか動けないかでこの4日間の充実度が大きく変わります。チャンスは自ら掴むもの。気になる方は是非早めにご応募ください!

イベントに参加する

関連タイモブログ

参加する